Harley

Fullt navn: Catfellow`s  Harley                                                                           Rase:Maine Coon

Levde: 19.10.2006 - 11.11.2013

Harley kom opprinnelig fra Melsomvik, og Frank og Kari (se linker). Heldigvis fant han seg vei til oss i Oslo. Han hadde en varm god energi som slo mot meg hver gang jeg kom hjem. En vi alle i gjengen kommer til å savne.  Han elsket Henriettes hund Aramis, og prøvde så godt han kunne å komme nærmest mulig, selv om dette ikke alltid var populært. Også med oss andre likte Harley å kose på svært ubeleilige tidspunkt (og beleilige da)- som når en satt med PC, eller mobil.  Og kosen skulle være "hundekos", han dyttet hodet hardt mot oss, for at vi skulle ta i ordentlig. 

Det var alltid morsomt når han kom med sine store labber opp på frokostbordet, for å dytte ned litt mat på gulvet (særlig kokt egg). Det var også flott å se at Harley ble tøffere med årene - og ikke like skeptisk til alt fremmed. Han var tross alt en stolt katt, der han spankulerte med halen rett til værs, og lagde sine kurre-lyder. For han kunne det å ta plass - særlig på glassbordet, som var hans favorittsted.

Glassbordet blir tomt uten deg Harley.

 

Bilder av Harley:   0år      1 år    2 år    3år     

                            4år     5år    6år   7år        

 

Bilder av  Slektninger »             

Bilder av   Utstilling »         

                                                                                  

                                                                                    *Tilbake*